plante decorative Constanta

Plante ornamentale Amenajari Gradini Constanta ADD.GREEN EXCLUSIVE

plante decorative Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre plante decorative Constanta: Plante ornamentale Amenajari Gradini Constanta ADD.GREEN EXCLUSIVE.

Despre Noi

ADD.GREEN EXCLUSIVE SRL
Proiectare - Amenajari - Intretinere Gradini si Spatii Verzi | Sisteme irigatii Brasov | Plante ornamentale

0730.196.490

infiintare gazon timis

 Gazon rulou rustic sau sport - 30 ron/mp 

diploma-amenajari rulouri gazon

Va oferim plante si pomi ornamentali, arbori si arbusti pentru amenajarea gradinii sau spatiilor verzi.

Plante ornamentale rare si deosebite! Absolut orice planta, conifere sau foioase! Orice dimensiune! Preturi negociabile in functie de cantitate.

tuia (smarald, columna, leyland, barabant, globulara, spirala, etajata, pon-pon)
brazi (argintii, verzi, normandiana, molizi, pin etc)
platani, artari, cedrii, prunus, catalpa, trandafiri, magnolii, grandiflora, nigra, soulangeana.
tei, mesteacan, gard viu

Arhitect Peisagist Brasov - Idei - Proiecte Personalizate - Plan Peisagistic - Landscape Design

Gradina este spatiul care trebuie amenajat in functie de personalitatea si nevoile tale. Noi va putem ajuta sa faceti cele mai bune si ingenioase alegeri pentru spatiul dumneavoastra.

Constructii piscine - 0735.654.862

Construim piscine dreptunghiulare, ovale sau rotunde din beton, adaptate pentru fiecare spatiu in parte.  Ne deplasam la locul in care va fi amplasata pentru a vedea daca dorintele dumneavoastra ne permit sa transformam piscina de vis in realitate.


Cultivam si comercializam o gama larga de plante decorative pentru gradina si spatii verzi.

plante pomi gradina constanta

Amenajeaza-ti gradina o gama larga de larga de plante ornamentale, arbori si arbusti: conifere, foioase, copaci, pomi fructiferi, tuia smaragd, tuia columnaris, tuia leylandii, tei argintiu mirositor, platani, mesteacan, brazi argintii, brazi verzi (normandia), artar, salcie, magnolia, pini, trandafiri, spirala, pon-pon la ghiveci, platan, palmieri la ghiveci, enuperi taratori, globulari, alun rosu (tufa).

tuia plante amenajari gradini constanta

ADD.GREEN EXCLUSIVE SRL va ofera servicii de proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi,gradini verticale, sisteme automate de irigare, sisteme de drenaj, elemente decorative, decoruri cu ape (lacuri, cascade, cursuri de apa), gazon de diferite amestecuri, plante, arbusti si arbori, proiectare si realizare rondouri de flori.

tuia platani artari gradina constanta

Fiecare dintre noi dorim un loc de relaxare, acesta e oferit de gradina dumneavoastra. Acest lucru e posibil numai printr-o intretinere facuta de o persoana in domeniu pe toata perioada anului. Oferim servicii profesionale de amenajare si intretinere gradini in Constanta si nu numai. 

Pentru un aspect ingrijit permanent al gradinii dumneavoastra va recomandam sistemele de irigatii automate, sisteme ce asigura cantitatea optima de apa necesara gazonului si plantelor dumneavoastra.

copaci plante tuia constanta

Echipa noastra de specialisti calificati va ajuta sa proiectati si sa creati cele mai bune solutii in materie de gradini, conform cerintelor si bugetului tau. Dorim sa aducem in sufletul clientilor nostri o oaza de liniste, un spatiu primitor, dar cel mai important lucru e acela de a multumi clientii prin natura serviciilor oferite.

Pentru ca fiecare proiect este diferit, pe tot parcursul procesului, daca aveti nevoie de asistenta, va stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebari de natura tehnica sau practica.

Servicii

  • Proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi, gradini
  • Tratare, taiere si cosmetizare pomi, plante, gard viu
  • Executie cursuri de apa, iazuri, cascade ornamentale
  • Proiectare si montare sisteme de irigat computerizate
  • Infiintare gazoane, montaj gazon rulou, alpinarii, aranjamente flori, rocarii
  • Executarea potecilor, aleilor cu piatra naturala
  • Cosit iarba mecanic, tuns gazon cu masini profesionale
  • Transportul materialelor cu masini proprii