plante decorative Pantelimon

Plante decorative Pantelimon - Beautiful Green Garden

plante decorative Pantelimon reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre plante decorative Pantelimon: Plante decorative Pantelimon - Beautiful Green Garden.


Beautiful Green Garden

Plante decorative gradina: arbori, arbusti, pomi, garduri vii, flori etc.

Proiectare - Amenajare - Intretinere gradini si spatii verzi | Gazon Rulou| Pavaje Alei | Sisteme Irigatii

0727.460.272 / 0767.839.996

infiintare gazon timis

Proiectam, executam si intretinem! Beautiful Green Garden, vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama completa de arhitectura peisagistica.

De la proiectarea spatiilor exterioare din curti si gradini, pana la realizarea de cascade ornamentale, iazuri, montare si insamantare gazon, solutii de irigatii automate si drenaje profesionale.

Dispunem o gama larga de plante decorative pentru gradina si spatii verzi precum:

tuia smaralgd
tuia columnaris
brazi arginti
enuperi taratori
pini pe picior
trandafiri
magnoli
tuia globulara si multe altele

amenajari-sisteme irigatii bucuresti -ilfov  

Plantele decorative perene rizomifere ocupa un loc important si bine meritat la amenajarea spatiilor verzi din localitatile urbane. Marea diversitate de specii decorative din acest grup ne da posibilitatea sa le folosim pe deplin la amenajarea parcurilor, scuarelor, gradinilor, bulevardelor, rocariilor, alpinariilor, etc., inclusiv si ca material pretios pentru flori taiate (iremurus Bieb, Paeonia L.) .

amenajari-gradini-spatii-verzi-bucuresti-ilfov

Avem si copaci ornamentali cum ar fi:

tei de floare
mesteacan alb
platani
salcam
catalpa
prunus
stejari rosu verde
artar
fag
carpen 

Plantele decorative rizomifere mai frecvent se inmultesc vegetativ prin divizarea rizomilor si mai rar prin seminte, deoarece prin aceasta metoda plantele infloresc dupa 3-5 ani.

Majoritatea plantelor decorative descrise cu exceptia Bergenia Moench, prefera terenuri cu expozitii insorite, soluri fertile, bogate in humus.

Plantele decorative rizomifere sunt ornamentale prin flori si frunze, si pot fi folosite la formarea grupurilor solitare si mixte pe suprafata peluzelor, bordurelor mixte, rocariilor, alpinariilor, precum si flori taiate pentru aranjamente florale.